ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 学内発行誌
  2. 工学部
  3. 工学部紀要
  4. 16

ビールの硫化水素に基づく未熟臭とその排除法

https://fukuyama-u.repo.nii.ac.jp/records/7884
https://fukuyama-u.repo.nii.ac.jp/records/7884
a974ef23-eca9-4e13-a6c3-21863d87659b
名前 / ファイル ライセンス アクション
KJ00005781270.pdf KJ00005781270.pdf (620.7 kB)
Item type 紀要論文(ELS) / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 1993-01-01
タイトル
タイトル ビールの硫化水素に基づく未熟臭とその排除法
タイトル
タイトル Immature Flavor of Beer by Hydrogen Sulfide and its Exclusion
言語 en
言語
言語 jpn
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ページ属性
内容記述タイプ Other
内容記述 P(論文)
著者名(日) 高橋, 俊明

× 高橋, 俊明

WEKO 42423

高橋, 俊明

Search repository
著者名よみ
識別子Scheme WEKO
識別子 42424
姓名 タカハシ, トシアキ
著者名(英)
識別子Scheme WEKO
識別子 42425
姓名 TAKAHASHI, Toshiaki
言語 en
著者所属(日)
値 福山大学工学部
抄録(英)
内容記述タイプ Other
内容記述 In the brewing industry, bottom fermeting brewer's yeast has produced hydrogen sulfide during the primary fermentation process. Hydrogen sulfide has given the unpleasant immature flavor such as rotten egg into the primary or secondary fermenting liquor. However, in the normaly produced final beer the immature flavor has disappeared in general. In spite of the above mentioned fact, sometimes the immature flavor based on the hydrogen sulfide have found in final beer during the imperfect control of the primary or secondary fermentation. In the present paper, the exclusion of unpleasant immature flavor by hydrogen sulfide production of bottom fermenting brewer's yeast with the bioenginnering methods, especially gene enginnering, will be described.
雑誌書誌ID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN00217655
書誌情報 福山大学工学部紀要

巻 16, p. 51-56, 発行日 1993
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-06-19 10:34:53.538623
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3