WEKO3
インデックスリンク
アイテム
The dietary effects of a fermented vegetable product on glutathione peroxidase activity and lipid peroxidation of Japanese flounder Paralichthys olivaceus(Abstracts of Research Report)
https://fukuyama-u.repo.nii.ac.jp/records/5449
https://fukuyama-u.repo.nii.ac.jp/records/5449f6ffe0a2-53c8-4b34-b0a0-9da0e0e6febb
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
|
Item type | 紀要論文(ELS) / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2007-02-01 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | The dietary effects of a fermented vegetable product on glutathione peroxidase activity and lipid peroxidation of Japanese flounder Paralichthys olivaceus(Abstracts of Research Report) | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
ページ属性 | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | P(論文) | |||||
論文名よみ | ||||||
その他のタイトル | The dietary effects of a fermented vegetable product on glutathione peroxidase activity and lipid peroxidation of Japanese flounder Paralichthys olivaceus(Abstracts of Research Report) | |||||
著者名よみ | ||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||
識別子 | 26674 | |||||
姓名 | アシダ, タキュウキ | |||||
著者名よみ | ||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||
識別子 | 26675 | |||||
姓名 | タケイ | |||||
著者名よみ | ||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||
識別子 | 26676 | |||||
姓名 | タカガキ, マサヒロ | |||||
著者名よみ | ||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||
識別子 | 26677 | |||||
姓名 | マツウラ, ヨシノリ | |||||
著者名よみ | ||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||
識別子 | 26678 | |||||
姓名 | オキマス, エイジ | |||||
著者名(英) | ||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||
識別子 | 26679 | |||||
姓名 | Ashida, Takyuki | |||||
言語 | en | |||||
著者名(英) | ||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||
識別子 | 26680 | |||||
姓名 | Takei, Yishito | |||||
言語 | en | |||||
著者名(英) | ||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||
識別子 | 26681 | |||||
姓名 | Takagaki, Masahiro | |||||
言語 | en | |||||
著者名(英) | ||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||
識別子 | 26682 | |||||
姓名 | Matsuura, Yoshinori | |||||
言語 | en | |||||
著者名(英) | ||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||
識別子 | 26683 | |||||
姓名 | Okimasu, Eiji | |||||
言語 | en | |||||
著者所属(日) | ||||||
値 | / | |||||
著者所属(日) | ||||||
値 | / | |||||
著者所属(日) | ||||||
値 | 福山大学 | |||||
著者所属(英) | ||||||
言語 | en | |||||
値 | Manda Fermentation Co. Ltd | |||||
著者所属(英) | ||||||
言語 | en | |||||
値 | Manda Fermentation Co. Ltd | |||||
著者所属(英) | ||||||
言語 | en | |||||
値 | Manda Fermentation Co. Ltd | |||||
著者所属(英) | ||||||
言語 | en | |||||
値 | Manda Fermentation Co. Ltd | |||||
著者所属(英) | ||||||
言語 | en | |||||
値 | Department of Marine Biotechnology, Faculty of Life Science and Biotechnology, Research Institute of Marine Bioresources, Fukuyama University | |||||
雑誌書誌ID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AA1157543X | |||||
書誌情報 |
福山大学内海生物資源研究所報告 巻 17, p. 2, 発行日 2007-02 |